Show menu
« Nieuws overzicht

Modexpress en Groene Rijders maken Arnhem samen schoner

Modexpress en Groene rijders richten zich op een samenwerking voor een schonere wereld!

Duurzaamheid en milieubewust ondernemen, zijn belangrijke onderdelen van het beleid bij Modexpress. Dagelijks denken we na over de wijze waarop we onze werkzaamheden uitvoeren en tegelijkertijd,  bijdragen aan een duurzamere planeet. De vragen die we ons daarbij stellen is op welke wijze we onze CO2 uitstoot kunnen verkleinen en elke vorm van verspilling kunnen tegen gaan. We zoeken dan ook proactief naar innovatieve oplossingen en in dat kader past de overeengekomen samenwerking met Groene Rijders.

Groene Rijders is een CO2 neutrale, logistieke dienstverlener voor de (binnen)stad  distributie. Sedert meer dan 6 jaar verzorgt dit bedrijf fijnmazige, klantvriendelijke bezorging van goederen (food & non-food) in en rond Arnhem. Aan dit pakket heeft het in 2020 ook leveringen toegevoegd voor winkeliers in Arnhem. Eén en ander sluit naadloos aan bij de behoeften van Modexpress in deze regio. 

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze tarieven dienstverlening of andere zaken? Neem contact met ons op.