Show menu
« Nieuws overzicht

Packcenter en Groene Rijders staren pilot

Packcenter en Groene Rijders zijn een pilot gestart voor de levering van de Packcenter producten in het centrum van Arnhem. Packcenter is een modern familiebedrijf met passie voor verpakkingen en aanverwante artikelen. Groene Rijders is een CO2- neutrale logistieke dienstverlener voor de (binnen)stad. Ze vinden elkaar op het gebied van duurzaamheid en klantvriendelijkheid.

Veel verpakkingen van Packcenter moeten uiteindelijk geleverd worden in de binnenstad van Arnhem: het verpakken van pakketjes door winkeliers, van maaltijden door de horeca maar ook de inrichting van etalages en winkels. Tot voor kort gebeurde dat met eigen transport en dat kende zo haar uitdagingen. De beperkende venstertijden voor levering in de binnenstad en met name het duurzame karakter van transport door de Groene Rijders gaf bij Packcenter de doorslag om een pilot te starten: Alle goederen voor de binnenstad worden ineens geleverd op de hub van de Groene Rijders aan de Driepoortenweg (bij Scalabor) waarna ze CO2 neutraal, gebundeld met andere leveringen en met transport op maat de stad in wordt gereden. 

Een mooie lokale samenwerking die goed is voor Arnhem en de Arnhemmers!

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze tarieven dienstverlening of andere zaken? Neem contact met ons op.