Show menu
« Nieuws overzicht

Steeds meer Pick Up Points van MyPup in Arnhem door Groene Rijders gevuld.

MyPup levert pakketten via onbemande Pick Up Points aan bedrijven, bedrijfsverzamelgebouwen, ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en appartementencomplexen zodat medewerkers, huurders en bewoners eenvoudig en veilig hun (privĂ©-)pakketten kunnen ontvangen.

Groene Rijders is de duurzame logistieke dienstverlener in Arnhem met 2 hubs voor het ontvangen en verwerken van kleine en grote zendingen.


Alle pakketten worden door de verschillende landelijke pakketdiensten afgeleverd bij de stadhub van Groene Rijders en daar verwerkt en gesorteerd. Dezelfde dag nog fietsen de rijders met cargobikes naar de verschillende Pick Up Point in Arnhem om alles af te leveren en retouren weer worden opgehaald. 

Zo heb je minder koerier bewegingen de stad in, minder CO2 uitstoot in de stad en hoeft er geen medewerker ter plekke aan te pas te komen. En de ontvanger haalt het pakket op, wanneer het uitkomt!

Een duurzame en veilige manier van bezorgen.

Voor meer informatie : kijk op www.My-pup.com of www.groene-rijders.nl

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze tarieven dienstverlening of andere zaken? Neem contact met ons op.