Show menu
« Vacatures overzicht

Ook groene rijder worden ? We zoeken alweer nieuwe rijders en chauffeurs met B/E!

We zoeken mensen die het leuk vinden klanten blij te maken met goede service en snelle foutloze bezorging, zelfstandig kunnen werken.

Groene Rijders is een jong en energiek bedrijf dat actief is in de duurzame stadslogistiek. Dagelijks vervoeren we een grote diversiteit aan goederen de stad in en uit. We doen dit met elektrische transportfietsen en elektrische wagens vanaf onze hubs aan de rand van de (binnen)stad. 

Omdat we groeien zijn wij altijd op zoek naar sympathieke rijders/chauffeurs voor onze voertuigen en fietsen. We zoeken nu in het bijzonder nieuwe rijders voor op de elektrische auto’s maar ook rijders die graag fietsen en niet bang zijn voor een drupje regen.

We bieden zeer zelfstandig werk in een gezellig en energiek team. Je bent veel buiten en in beweging, hebt contact met winkeliers, consumenten en bedrijven in en rondom Arnhem. Er zijn allerlei mogelijkheden om je werk in te vullen, zowel qua werktijden en -dagen, werkzaamheden als voertuigen. We werken volgens de CAO goederenvervoer en/of met zelfstandigen.

Geïnteresseerd of wil je eerst meer weten? Stuur een mail naar info@groene-rijders.nl ,bel 06-21624599 of vul het contactformulier in.

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze tarieven dienstverlening of andere zaken? Neem contact met ons op.