Show menu
« Samenwerkingen overzicht

IPKW Partnership

Het prijswinnende Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is een bedrijventerrein dat duurzame en energie- gerelateerde bedrijven huisvest, faciliteert en met elkaar verbindt. Samen met de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven werken zij aan de cleantech campus van de toekomst. Dit initiatief rond duurzame logistiek past binnen deze ambitie.

Groene Rijders is gestart met een pilot voor duurzame haal- en bezorgservice voor de bedrijven op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem. De vestiging van Scalabor aan de overkant van het park wordt het verzamelpunt van alle in- en uitgaande pakketten. Per elektrische bakfiets zorgt Groene Rijders vervolgens voor de verspreiding ervan. Het is de bedoeling dat deze aanpak op steeds meer plekken in Arnhem wordt toegepast, om uiteindelijk de pakketbezorging in de hele stad duurzaam en efficiƫnt in te richten.

Samen met Scalabor en Postmasters werkt Groene Rijders aan het reduceren van CO2-uitstoot en verkeerscongestie in Arnhem. De nieuwe breng- en bezorgservice op IPKW past in deze doelstelling. Post en pakketten bestemd voor bedrijven op IPKW worden voortaan verzameld en gesorteerd bij Scalabor en dagelijks op een vast tijdstip afgeleverd bij de bedrijven op het park. Uitgaande post en pakketten worden in dezelfde ronde opgehaald voor verzending, die binnen Arnhem plaatsvindt door Groene Rijders en buiten Arnhem door Postmasters.

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze tarieven dienstverlening of andere zaken? Neem contact met ons op.