Show menu
« Nieuws overzicht

Wij zijn verhuisd!

Vanaf 1 maart 2024 hebben de Groene Rijders hun nieuwe thuis gevonden op Leemansweg 22, Arnhem. Deze mooie stap geeft ons de kans om onze dienstverlening verder te optimaliseren en verbreden en geeft ons meer ruimte voor groei.

Ons nieuwe adres op het Rijnpark is gemakkelijk bereikbaar voor zowel fiets als (vracht)auto, biedt veel ruimte voor een goede logisteke invulling. We zijn ervan overtuigd dat deze stap ons in staat zal stellen om nog efficiƫnter te werken, de kwaliteit van onze service te verbeteren en meer werk- & opslagruimte aan bestaande en nieuwe klanten aan te kunnen bieden.

Stadhub Arnhem | Groene Rijders Leemansweg 22, 6827BX Arnhem

We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om al onze klanten, partners en medewerkers te bedanken voor hun steun in de afgelopen jaren. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op onze nieuwe locatie en samen verder te groeien. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen:

info@groene-rijders.nl | 06 – 21624599

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze tarieven dienstverlening of andere zaken? Neem contact met ons op.